Maddage i Gloslunde Præstegård

Maddage i Gloslunde Præstegård

 

Torsdag den 13. oktober 2022 var sidste gang med maddag på Rønnebærparken.

Madgruppen med frivillige fra Dannemare og omegn, der gennem mange år har gjort et kæmpestort og meget påskønnet arbejde med en månedlig maddag for dels borgerne på Rønnebærparken, men ikke mindst for de ældre udefra, ophørte fra oktober 2022.

Det har været et formidabelt arrangement og stor tak til Madgruppen for dette. Og ikke mindst den dejlige sommerfest med grill i telt på parkeringspladsen. Den kommer vi til at savne.

Men for de ældre udefra, som kom på Rønnebærparken, prøver vi at fortsætte traditionen i Gloslunde Præstegård. Torsdag den 9. februar spiste vi første gang, og så fortsætter vi den anden torsdag i måneden i marts, april, maj og juni måned. Mere om det senere.

Præsten står for mad og kaffe. Der er heldigvis et godt stort køkken i præstegården til at kokkerere i. Det koster 40 kr. i alt.

Det vigtigste er ikke maden, men samværet.

Vi prøver at hente og bringe dem, som ønsker det. Det snakker vi om. Nogle kan køre selv.

Præsten kommer forbi med en seddel til dem udefra, der plejede at komme på Rønnebærparken, så vi i hvert fald kan fortsætte noget af det sociale samvær fra før. Der bliver ikke så fin taffelmusik som før, men vi synger nogle salmer og sange og hygger.

Måske nye frivillige vil hjælpe lidt til, både med at køre og lave lidt mad. 

Kontaktoplysninger

  • Rudbjerg pastorat
  • Sognepræst Henrik Gade Jensen
    Stenvadsvej 4
    4983 Dannemare

  • Telefon: 54 94 41 80 / 30 58 57 00
  • Email: hgj@km.dk